Če iščete edinstveno in domiselno darilo za vaše prijatelje ali ljubljeno osebo, je darilni bon za fotografiranje prava izbira. Ne samo, da podarite obdarovancu možnost ujeti posebne trenutke in spomine, ampak jim podarite tudi lepo izkušnjo.

Darilni bon za fotografiranje je primeren za veliko priložnosti, kot so družinska fotografiranja, zaročna fotografiranja, nosečniška fotografiranja, portretna fotografiranja ali spontana fotografiranja s prijatelji…

Tudi če obdarovanec ni bil še nikoli prej pred fotoaparatom je to lahko zelo zabavna izkušnja, ki mu lahko dvigne samozavest in ustvari trajne spomine.

Lepa lastnost darilnega bona za fotografiranje je, da obdarovanec darilo prejme večkrat, saj najprej uživa v izkušnji med samim fotografiranjem, dobi pa tudi fotografije, kot trajen spomin na to izkušnjo. Le te lahko uporabi za dekoracijo doma, deli jih lahko s prijatelji, v nekaterih primerih pa jih lahko uporabi tudi za poslovne namene.

V splošnem je torej darilni bon za fotografiranje edinstveno in domiselno darilo, ki obdarovanca obogati za zanimivo izkušnjo, ki si jo za vedno zapomni. To je darilo, ki ga bodo uporabili, da ujamejo posebne trenutke in spomine, ki jih bodo lahko podoživljali za vedno.

Na voljo so vam darilni boni za:

Seveda vam za darilne bone lahko priredimo storitev po vaši meri.

Če želite vam na bon lahko natisnemo tudi posvetilo.

Za naročila in rezervacije nas lahko kontaktirate na:

T: 041-631-273

E: info@nafotografiji.si

FB: Fotografija Samo Trebižan

Bone lahko prevzamete osebno ali vam jih pošljemo po pošti.