Na poročni dan pred glavnim dogajanjem kot poročni fotograf doživljam bolj vznemirljive trenutke poročnega fotografiranja še preden se začne pravo dogajanje. To je še posebej fotografiranje neveste med in po zaključenih pripravah. Ko se zaključijo nevestine priprave prvič rahlo upade stres in nevesta se malo bolj sprosti.

Na poročni dan pred glavnim dogajanjem…

Na poročni dan pred glavnim dogajanjem po zaključenih pripravah, ko je končan makeup, narejena frizura in oblečena poročna obleka je v zraku nekaj magičnega, kar pripelje v pravo dogajanje. Najlažje je to opisati kot zatišje pred nevihto. Ko je ozračje polno čustev, in je še kaj časa za tremo in nervozo. Včasih oko zarosi tudi kakšna solzica, pa ne samo nevesti, tudi staršem in priči…

Seveda pa, več kot fotografiramo, manj razmišljamo in manj je treme. V tem času je potrebno tudi ves čas spremljati dogajanje zunaj, saj je navadno ženin že na poti in nas ne sme presenetiti.


Kako je nastala fotografija

Takole si je nevesta privoščila malo miru v svoji sobi po zaključenih pripravah, preden se je začelo pravo dogajanje. Jaz ne bi bil pravi poročni fotograf, če tega časa ne bi izkoristil za še nekaj čudovitih fotografij…. Sproščeno in umirjeno, da nam čas hitreje mine.

Za to fotografijo smo uporabili le naravno svetlobo, ki je prihajala skozi okno, pa še okno je bilo na pol zasenčeno z roleto…. Saj vsi vemo, da neveste ne smejo videti preden se pokaže ženinu.

Po zaključenem fotografiranju v sobi, se je ponovno pojavila napetost v zraku, miri ni bilo več, šas je bil že, da se odpravim pričakati ženina, ki je že prihajal skupaj s svati….

Poročni fotograf  Samo Trebižan


Ker o mojem delu največ povedo fotografije vaju vabim, da si fotografije ogledata v galeriji Poročni fotograf

Za več informacij in rezervacije smo vam dosegljivi na spodnjih kontaktih.

T: 041-631-273

E: info@nafotografiji.si

FB: Fotografija Samo Trebižan

Seveda pa si več o mojem delu lahko preberete tudi na strani Poročni fotograf