Nosečnost je edinstveno in čudovito obdobje v življenju ženske. Njeno telo se spreminja, da bi ustvarilo novo življenje, a hkrati se v njej prebuja moč in neizmerna lepota. Nosečniški trebušček postane simbol tega čudeža, oaza ljubezni in pričakovanja. In prav zato so fotografije nosečnice tako dragocen del te izkušnje.

Vsaka fotografija ujame čustva tistega trenutka – nežnost mamine roke na trebuščku, očetov ponosen nasmeh, iskrice veselja v očeh bratov in sester. To so spomini, ki se vtisnejo v srce in ostanejo živi za vedno.

Fotografije nosečniškega trebuščka so več kot le lep spomin. So opomnik na neverjetno pot, ki ste jo prehodili, na moč ženskega telesa in na čudež rojstva. So darilo za vašega otroka, da bi spoznal zgodbo svojega prihoda na svet.

Nosečniško fotografiranje

Ne bojte se pokazati svojega sijaja. Občudujte to čudovito fazo svojega življenja, spomine nanjo pa shranite na čarobnih fotografijah. Naj bo to v profesionalnem studiu, v cvetočem parku ali v udobju doma – najpomembneje je, da ujamete tisto posebno vzdušje in iskrico v očeh, ki jo prinaša pričakovanje novega življenja.

Spomini na nosečnost so dragoceni, a minljivi. Za vas jih bomo shranili v čudovitih fotografijah…

Ker o našem delu največ povedo fotografije vaju vabim, da si fotografije ogledata v galeriji Nosečniško fotografiranje

Fotograf  Samo Trebižan

T: 041-631-273

E: info@nafotografiji.si

FB: Fotografija Samo Trebižan