Civilna poroka predstavlja intimen in čustveno nabit trenutek v poročnem dnevu. Le tega kot poročni fotograf dojemam kot pravo zakladnico izražanja ljubezni, sreče in zavezanosti med mladoporočencema.

Ko stopita pred matičarja, se v njunih očeh odraža žar ljubezni in navdušenja. Vsak korak, vsaka izrečena beseda nosi težo in pomen, ki ju bosta občutila vse življenje. Kot opazovalec teh trenutkov, je moj cilj, ujeti vsak utrinek te čarobne zgodbe, vsak izraz na obrazu, vsak dotik roke, ki govori več kot tisoč besed.

Poročni fotograf fotoknjiga

Med civilnim obredom lahko opazujem širok spekter čustev. Le t se prepletajo in ustvarjajo edinstveno vzdušje. Od radosti do ganjenosti, od smeha do solz sreče – vsako čustvo ima svoj prostor in v tem lepem obredu.

Seveda sem kot poročni fotograf pozoren na najmanjše podrobnosti, ki govorijo zgodbo o ljubezni in povezanosti med mladoporočencema. Nežen nasmeh, ki preplavi obraz neveste, ko izreče svoje zaobljube; iskren pogled ženina, ko občuduje svojo izbranko; objem, ki izraža več kot besede sploh lahko povedo.

Vsekakor je Vsak civilni obred unikaten in prinaša s seboj edinstveno energijo. Največji izziv je, ujeti to energijo in jo prenesti v fotografije, ki bodo za vedno pričale o tem čarobno lepem dogodku. Te fotografije niso le posnetki; so spomini, ki bodo mladoporočencema ostali za vedno, opomnik njune ljubezni in zaveze drug do drugega.

proročni fotograf

Kot opazovalec teh intimnih trenutkov, sem hvaležen, da sem lahko del teh pomembnih dogodkov. Moj cilj je, da vsako fotografijo obogatim z globino in čustvi, ki so prisotna med poročnim obredom. Želim, da se mladoporočenca vedno spominjata na to magično popotovanje, ki ju je povezalo za vedno, in da ju moje fotografije vedno znova spominjajo na to čudovito ljubezensko zgodbo.

Več o fotografiranju porok preberite na naši strani Poročni fotograf.


Ker pa o mojem delu največ povedo fotografije vas vabim, da si primere mojega dela ogledata v galeriji Poročno fotografiranje.

Lepo pozdravljeni!

Poročni fotograf Samo Trebižan

Lokavec 129b, 5270 Ajdovščina.

T: 041-631-273

E: info@nafotografiji.si

FB: Fotografija Samo Trebižan