V trenutku, ko se zaljubljena pogleda srečata, se začne pripovedovati najlepša ljubezenska zgodba mladoporočencev. To ni zgolj pogled, to je izmenjava neizrečenih obljub, ki se zrcalijo v vsakem preživetem trenutku in vsakem dotiku. Mladoporočenca stojita tam, obdana z občutki sreče in vznesenosti, ki ju napolnjujejo ob zaobljubah, ki sta si jih dala.

proročni fotograf

Kot poročni fotograf imam privilegij zaznati in zajeti te intimne trenutke. Čakam na ta poseben trenutek, ko njuna pogleda prečkata prostor in se srečata z ljubeznijo, zaupanjem in pričakovanjem. To je trenutek, ki ga ni mogoče ponoviti, zato je moja naloga, da ga ujamem in shranim v čarobnih fotografijah, ki bodo za vedno pričale o njuni ljubezni.

Ko se mladoporočenca zazreta drug v drugega, lahko vidim iskrice v njunih očeh. To niso le navadne fotografije; to so trenutki, ki pripovedujejo njuno zgodbo- ljubezensko zgodbo mladoporočencev. Vsak pogled, vsak nasmeh, vsak dotik je del tega edinstvenega plesa ljubezni, ki se odvija pred mojim objektivom.

proročni fotograf

V njunih očeh vidim prihodnost – polno skupnih sanj, ciljev in radosti. To ni le en dan v njunem življenju; to je začetek nečesa novega, nečesa velikega, nečesa, kar bo trajalo večno. Moje delo je, da se to zrcali v vsaki fotografiji, ki jo ustvarim.

proročni fotograf

Ko končno ujamem ta magičen trenutek, se zavedam, da sem priča nečemu posebnemu. Moje srce se napolni s toplino in hvaležnostjo, ker sem lahko del njune ljubezenske zgodbe…

Več o fotografiranju porok preberite na naši strani Poročni fotograf.


Ker pa o mojem delu največ povedo fotografije vas vabim, da si primere mojega dela ogledata v galeriji Poročno fotografiranje.

Lepo pozdravljeni!

Poročni fotograf Samo Trebižan

Lokavec 129b, 5270 Ajdovščina.

T: 041-631-273

E: info@nafotografiji.si

FB: Fotografija Samo Trebižan