Zakaj je pomembno rezervirati termin poročnega fotografiranja?


Izbor poročnega fotografa je zelo pomemben del načrtovanja vajinega velikega dne. Rezervacija vnaprej je odločitev, ki lahko pomembno vpliva na ohranjanje vajinih poročnih spominov. Ker se lahko zgodi, da ima fotograf, ki ga želita ob sebi, že zaseden termin, je pomembno, da rezervacijo čim prej uredita.

Eden od glavnih razlogov za rezervacijo poročnega fotografa je zagotovitev, da dobite fotografa, katerega slog se ujema z vajino vizijo. Fotografi imajo edinstvene pristope, tako pri fotografiranju, kot tudi pri urejanju fotografij. Z zgodnjo rezervacijo povečate možnost, da dobita fotografa po svojem okusu, ki bo zajel bistvo vajine ljubezenske zgodbe.

Poleg tega vama zgodnja rezervacija omogoča, da se s fotografom spoznata, morda naredita tudi predporočno fotografiranje in s tem zmanjšata tremo pred fotoaparatom na poročni dan. Poznavanje fotografovega načina dela in fotografovo poznavanje vajinih pričakovanj je zelo pomembno za ustvarjanje osebnih in intimnih poročnih fotografij. Olajša vam medsebojno komunikacijo o svojih željah in edinstvenih vidikih vajine poroke, ki jih želita poudariti.

Dejstvo, da je poročni fotograf izbran in termin potrjen, zagotovo zmanjša stres in vama omogoči osredotočanje na druge pomembne vsebine vajinega dne. Vajin poročni fotograf ima ključno vlogo pri ohranjanju spominov na ta poseben dan. Ker se termini že počasi polnijo, ne odlašajta in rezervirajta svoj termin poročnega fotografiranja.

Če želita imeti kar najlepše poročne fotografije, nas kontaktirajta, da skupaj zapišemo vajino poročno pravljico.


Dosegljivi smo na info@nafotografiji.si ali telefonski številki 041-631-273.

Več o fotografiranju porok preberite na naši strani Poročni fotograf.

Ker pa o mojem delu največ povedo fotografije vas vabim, da si primere mojega dela ogledata v galeriji Poročno fotografiranje.

Lepo pozdravljeni!

Poročni fotograf Samo Trebižan

Lokavec 129b, 5270 Ajdovščina.

T: 041-631-273

E: info@nafotografiji.si

FB: Fotografija Samo Trebižan